Reluxa

Belső árnyékolóként lett közismert, köszönhetően az esztétikus megjelenésének és a kiváló fényszűrő tulajdonságának. A szerelés, a reluxa kis helyigénye miatt egyszerű, szinte bárhová felszerelhető, így ablakokra, ajtókra, de akár kisebb terek elválasztására is alkalmas. Az új thermoüvegezésű nyílászáróknál a reluxa szerelése az ablak szoba felőli síkjára történik alul feszítve, így az ablak nyitásakor nem lebeg, az ablak buktatásakor pedig párhuzamosan követi a szárny síkját.
Amennyiben lehetséges, úgy a reluxa felszerelése a duplaüveges ablak két üvegsíkja közé történik. Külön előny, hogy a reluxa ajánlható ferde síkú nyílászárókra, ezért ideális árnyékolója a tetőtéri ablakoknak.

Cégünk által forgalmazott reluxák alapanyaga alumínium. A reluxa felületén gyárilag különböző színű festék és lakkréteg van, ezáltal nagyon tartós és esztétikus a megjelenése. A reluxa karnis és a záróléc színe általában fehér, de külön kérés esetén a lamellák színével azonos színűre is készíthetjük. A rendelhető lamellák lehetnek 35-, 25-, és 15 mm-es szélesek az Önök választásától függően.
A reluxák kivitelük szerint lehetnek „hagyományos”, illetve üvegpálcás szerkezetűek.